Keukenspeciaalzaak Sombroek uit Langedijk is úw dealer van Poggenpohl voor Noord-Holland Noord. Zo kunnen de inwoners uit de regio Purmerend – Hoorn – Medemblik relatief dichtbij de unieke keukens van Poggenpohl in de showroom bewonderen én kopen. Wij zijn er trots op dat de oudste keukenfabrikant ter wereld ons heeft gekozen om Poggenpohl in Noord-Holland te vertegenwoordigen.

Alhoewel onze huisselectie keukens, houten keukens en handgemaakte keukens een zeer ruime keuze biedt tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, bedienen we daarnaast dus ook het absolute topsegment met het dealerschap van Poggenpohl.

OVER POGGENPOHL KEUKENS

Poggenpohl is het oudste keukenmerk ter wereld. Opgericht in 1892 door Frederich Poggenpohl met als enige doel: ‘beter keukens maken’. En tot op heden hebben generaties van vaklieden en ontwerpers bij Poggenpohl zich aan die regel gehouden. De meeste onderdelen van een Poggenpohl keuken worden in Duitstalige landen gefabriceerd onder supervisie van Poggenpohl. De onderdelen die niet in eigen beheer worden gemaakt, worden in een eigen laboratorium onderworpen aan langdurige testen. Op deze manier kan Poggenpohl voor 100% achter hun producten staan. Poggenpohl keukens worden ge-exporteerd naar meer dan 70 landen in de wereld.

WAAROM KEUKENSPECIAALZAAK SOMBROEK?

 • Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1974.
 • 100% Veilig betalen via het SAFE betaalsysteem.
 • Aangesloten bij Europa’s grootste inkoopvereniging.
 • Erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen.
 • In bezit van kwaliteitslabel "Uw Keukenspeciaalzaak".
 • Wij vragen géén aanbetaling van u.

ONTWORPEN DOOR ARCHITECTEN

Iedere modellijn wordt ontworpen door architecten en zijn daardoor langer actueel.
Hieronder een overzicht van een aantal modellijnen.

+MODO

In in samenwerking met de gerenommeerde ontwerper Jorge Pensi is de +MODO ontworpen. Reeds in 2005 geintroduceerd en nog steeds een zeer gewild model keuken. De grepen op deze keuken zijn uitgebreid gekopieerd door vrijwel alle keukenleveranciers. Het origineel is van Poggenpohl.

+SEGMENTO

Geintroduceerd in het jaar 2000 en onbetwist trendsettend geweest voor de gehele keukenbranche. Poggenpohl heeft greeploos op de kaart gezet met deze modellenlijn. Door de unieke uitvoering van het greeploze systeem stijgt een Poggenpohl onmiskenbaar uit tussen alle andere aanbieders van greeploze keukens.

+VENOVO

Om het 125 jarig bestaan extra te onderstrepen heeft Poggenpohl een nieuw concept bedacht. Mensen willen flexibel blijven, verhuizen en oriënteren zich opnieuw. +VENOVO opent deuren naar nieuwe mogelijkheden. Waar keukens vroeger met je huis waren verbonden, is de keuken nu een op zichzelf staand stuk. Een stuk dat heel herkenbaar is, een stuk dat haar omgeving verrijkt. Met een sideboard of een kast van dezelfde esthetische kwaliteit onstaat een nieuwe woonruimte.

P’7350 DESIGN BY STUDIO F.A. PORSCHE

In 2007 werd in samenwerking met Porsche Design de P’7340 geintroduceerd. Dit is een absolute high-end keuken met deuren van carbon en metalen kastrompen. De P’7350, welke geintroduceerd is in 2014 is een nieuwe samenwerking tussen de designers van Porsche en Poggenpohl. De P’7350 is toegankelijker en voor een bredere doelgroep. Hoewel op het eerste gezicht niet te zien, is deze keuken technisch ingewikkeld en hoogstaand. Zeker voor deze Poggenpohl geldt: hoe nauwkeuriger men kijkt, hoe meer bewondering men krijgt. Uiteraard hebben wij dit model ook in onze showroom staan. Kom gerust eens kijken en bewonder u over de perfectie.

+STAGE

Individuele luxe op 120cm.
Dit concept is bedoeld als extra vrijstaande kast en bestaat uit vier hoofdvarianten: Bar, Ontbijt, Thee & Garderobe

TIJDELIJK PREMIUM ACCESSOIRES-PAKKET T.W.V. € 1.000,-

Wanneer u nu een Poggenpohl keuken aanschaft ontvangt u een premium accessoires-pakket. Deze accessoires zijn vrij te kiezen uit ons gehele assortiment. Denk aan lade-indelingen, wandschappen, verlichting, afvalsystemen, etc. Deze actie heeft een beperkte looptijd en er zijn (duidelijke) voorwaarden van toepassing. We vertellen ze graag bij uw bezoek aan onze showroom.

Profiteer dus nu van dit tijdelijke aanbod en maak een afspraak om úw Poggenpohl keuken te bespreken.

INTERESSE IN POGGENPOHL?

Indien u geïnteresseerd bent in een Poggenpohl keuken vraag dan het gratis Poggenpohl boek aan.

OF KOM LANGS IN DÉ POGGENPOHL STUDIO VAN NOORD-HOLLAND

Een foto blijft een foto. Een Poggenpohl keuken moet u in het echt zien om de hoogstaande en luxe afwerking te kunnen ervaren. Voel de materialen en beleef de luxe. Kom eens langs in onze Poggenpohl studio in Broek op Langedijk (vlakbij Alkmaar). Voor een orientatie is een afspraak maken niet nodig. Wilt u een ontwerp laten maken, dan reserveren we graag tijd voor u. U kunt dan het beste vooraf een afspraak maken.

WAAROM KEUKENSPECIAALZAAK SOMBROEK?

 • Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1974.
 • 100% Veilig betalen via het SAFE betaalsysteem.
 • Aangesloten bij Europa’s grootste inkoopvereniging.
 • Erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen.
 • In bezit van kwaliteitslabel "Uw Keukenspeciaalzaak".
 • Wij vragen géén aanbetaling van u.