INTERESSE IN EEN POGGENPOHL KEUKEN? BESTEL HET POGGENPOHL INSPIRATIEBOEK

Een Poggenpohl kopen doet u niet zomaar. Het is een aanschaf die jarenlang mee moet kunnen en moet passen als een jas. Daarom is het raadzaam om u goed in te lezen in het merk, de filosofie en de modellen. Het inspiratieboek wordt u toegezonden per post. Indien u er klaar voor bent en nog vragen heeft maakt u een afspraak zodat wij al uw openstaande vragen kunnen beantwoorden.

* zonder deze gegevens kunnen we u het gratis digitale Poggenpohl inspiratieboek niet voor u aanvragen. Uw telefoonnummer gebruiken wij om steekproefsgewijs te controleren of u het boek in goede orde heeft ontvangen. Op uw e-mailadres kunt u mailings ontvangen. Alles om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden! U kunt zich altijd eenvoudig afmelden.
Uw gegevens worden beschikbaar gesteld aan Poggenpohl Möbelwerke GmbH. Het data- en privacybeleid van Poggenpohl valt buiten onze reikwijdte. U kunt het data- en privacybeleid van Poggenpohl nalezen op de website van Poggenpohl. 

Woont u buiten ons verzorgingsgebied?

In principe sturen we geen boeken naar plaatsen buiten ons verzorgingsgebied. Ons verzorgingsgebied beslaat alle plaatsen in Noord-Holland boven het Noordzee kanaal, plus Haarlem/Heemstede en Amsterdam. Het kan echter zijn dat u op dit moment buiten ons verzorgingsgebied woont, maar gaat verhuizen naar een plaats binnen ons verzorgingsgebied. We sturen u dan graag een boek toe, maar neemt u dan vooraf even contact op met John Sombroek.

WAAROM KEUKENSPECIAALZAAK SOMBROEK?

  • Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1974.
  • 100% Veilig betalen via het SAFE betaalsysteem.
  • Aangesloten bij Europa’s grootste inkoopvereniging.
  • Erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen.
  • In bezit van kwaliteitslabel "Uw Keukenspeciaalzaak".
  • Wij vragen géén aanbetaling van u.