Keukenspeciaalzaak Sombroek heeft een uitgekiend assortiment Duitse keukens. Duitse keukens kenmerken zich door duurzaamheid en degelijkheid. Bij Duitse keukens wordt door sommige mensen nog wel eens gedacht aan groene, ouderwetse keukens. Niets is minder waar! De Duitse keukenfabrieken zijn de meest vooruitstrevende keukenfabrieken ter wereld. De oorsprong van de moderne keukens ligt in Duitsland.

Bacon and Eggs. Dat is de Engelse keuken op zijn best. En waar bereid je die het beste in? In een keuken in Engelse stijl natuurlijk! Keukenspeciaalzaak Sombroek kan keukens in Engelse stijl leveren. De Engelse keuken kenmerkt zich door deuren die binnen de kast vallen. Hierdoor ontstaat een bijzonder effect.

Een Italiaanse keuken staat voor design. En dat is wat wij u kunnen leveren. Design met de hoofdletter ‘C’… van creatief. Want onze adviseurs hebben al vele jaren ervaring met het ontwerpen van Italiaanse keukens. Het lijnenspel van een Italiaanse keuken is belangrijk, maar de finesse zit hem in de details.